hal  (1 van 1)
IMG_2840-7
IMG_2790-3
keuken-1
Slideshow tekst

De sleutel voor een succesvolle verkoop

Breng jouw huis verleidelijk in beeld

Bekijk onze werkwijze

DeBinnenkijker.nl logo
DeBinnenkijker.nl
Tekst foto bij over de binnenkijker

DeBinnenkijker.nl logo
DeBinnenkijker.nl
Tekst over de binnenkijker

Met expertise en kennis worden woningen vakkundig ingericht.

Ga jij binnenkort je huis verhuren of verkopen. Jouw online woningpresentatie is het eerste waarmee de potentiële huurder of koper in aanraking komt. Op dit moment wordt bepaald of jouw woning voldoet aan de wensen en behoefte. De keuze voor een bezichtiging wordt gemaakt. Als jouw woning hier niet tussen zit, kun je het wel vergeten.

Om jouw woning geschikt te maken vraagt veel voorbereiding en kennis. De woning dient representatief te zijn, gemeubileerd of gestoffeerd kortom een instap klare woning. Binnen mijn werk als interieurstylist geef ik met regelmaat persoonlijk, betrokken en betrouwbaar advies aan expats ambassades en andere expat gerelateerde bedrijven.

Wat kan ik als vastgoedstylist voor je doen?

1. Ik verzorg, met een objectieve blik, aantrekkelijke woningpresentaties, door middel van jouw huis te neutraliseren en depersonaliseren, hierbij maak ik gebruik van professionele restyling.

2. Ik zorg voor een luxe, sfeervolle en huiselijke woonbeleving. De woningzoekende willen graag hun (onbewuste) woonwensen herkennen in wat ze zien.

3. Ik geef je tips, adviezen en sta je bij met raad en daad om jouw huis zowel online (op huizen verkoop en verhuursites zoals o.a Funda ) als offline (tijdens bezichtigingen) gelijk te presenteren.

4. Ik help je met het maken van goede foto's, waarbij alle ruimtes duidelijk in beeld worden gebracht, zonder onder of overbelichting, vertekening door groothoeklenzen of scheefstand. Alle foto's worden professioneel nabewerkt en geschikt gemaakt voor Funda en social media.

5. Voor snel effect Mijn missie is jouw te ontzorgen, meerwaarde te realiseren voor de verhuur of verkoop van je huis. Maar bovenal het realiseren van een fijn thuis en sfeervol huis voor optimaal woongeluk

 

 

Onze tarieven Contact opnemen

DeBinnenkijker.nl logo
DeBinnenkijker.nl
hoe gaan wij te werk tekst

Gestylde woningen zijn de sleutel tot een succesvolle verkoop

Als je plannen hebt om je huis te gaan verkopen, wil je natuurlijk dat het snel verkocht wordt tegen de beste prijs. Je wilt niet dat het huis onnodig lang te koop staat en de juiste kijkers trekt. Hoe zorg je er voor dat jouw huis zijn prijs meer dan waard is? Een optimale woningpresentatie met aantrekkelijke professionele foto’s is de sleutel tot een succesvolle verkoop.

DeBinnenkijker.nl logo
DeBinnenkijker.nl
Home onze werkwijze en referenties

Werkwijze Referenties

DeBinnenkijker.nl logo
DeBinnenkijker.nl
hal  (1 van 1)
IMG_2840-7
IMG_2790-3
keuken-1